Sidor

fredag 21 november 2008

Min dotter

12/11 föddes min dotter Tyra. Hon förlöstes med planerat kejsarsnitt. Kommer tyvärr nog inte kunna scrappa så mycket på ett tag. Har en LO liggande som jag gjorde före snittet som jag skall skanna in och lägga upp här men när det blir av hänger på hur mycket sömn jag kan få. :)

måndag 3 november 2008

Scrapping














































I fredags var två av min närmsta vänner här och vi scrappade tillsammans. Jättekul!! Vi har pratat om det här sen i våras men våra speckade scheman har inte tillåtit det förrän nu. Jag tog kort på hur det såg ut när vi satt och trängdes med alla våra grejer vid matsalsbordet men min kamera vill inte samarbeta med min dator idag. Igår var det scannern som trilskades men idag gick det bättre. Jag lägger därför upp de tre LO som jag lyckades göra färdiga.






Till "Skolavslutning" hämtade jag inspiration från Page Maps. Blev riktigt bra. Brukar inte använda de färgerna annars med de passade till 80-talskläderna.






"Robin" - har sett flera LO där man inte använder så mycket utrymme för kort och dekoratoner och kännt att jag måste försöka göra något liknande. Är rätt nöjd med resultatet men jag skall nog inköpa en dymo och sätta dit texten ettkluddare under.






"Rexie" - hade tänkt göra som ett korsord med alla hennes alias men fick inte ihop det till något bra så det får bli så hör i stället. Även här är färgerna gladare än vad jag brukara använda men det passar till Rexies personlighet, hon är trots allt våran sockerpingla!

söndag 2 november 2008

Award



Hjälp! Jag har fått en award av min vän Ammi och har ingen att skicka vidare den till. Tanken är att man skall skicka viadare den till fem personer. Jag tänkte därför att om du som läser detta vill ha en award så lämna en kommentar så tittar jag in på din blogg och kanske ger dig awarden. Låter det ok?