torsdag 5 februari 2009

Onsdagsbarn/Råttans år


Idag har jag scrappat!! La dottern så hon fick somna i mjukliften, sedan bar jag ned den i källaren och plaserade den på ett par stolar. Lite bökigt att bära ned den i vår trånga trapp men det var värt det. Hade sådant pysselsug igår så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen.


Både min sambo och dotter är födda i råttans år enligt den kinesiska astrologin och de är dess utom båda onsdagsbarn. Bilden togs när dottern bara var någon timma gammal.


Jag har använt core-papper för första gången. Jag tog grungeboard-stjärnor som jag la under pappret och sedan sandpapprade på. Papperet jag hade var för finkorningt så jag skrapade lite med kniven för att få fram formen bättre och det blev ju inte helt fel. Grungeboarden fick sedan också pryda LOn. Råttan är tagen från nätet och stjärnpappret från Creative Club. Onsdagsbarnscitaten letade jag upp på nätet.


4 kommentarer:

Awirahl sa...

Härligt att komma igång med skapandet igen.. Hoppas allt är bra med er. Hör av mig efter helgen.. Blev helt plötsligt en massa att hinna med..

Kram Anna

Ammi sa...

När scrapsuget sätter in är det bara att ge efter :-), snygg, ren och enkel Lo, coolt med stjärnorna. Corepapper är så kul att använda. Kramar

Ammi sa...

Var en annan Lo jag jobbade på när vi pratade, kommer upp på bloggen snart ;-)

Awirahl sa...

Har en liten utmaning till dig på min blogg.. Titta in.

Kram Anna